LITEX ® Membransystemer

Når våtrom skal bygges trygt og vanntett

LITEX ® Membransystemer består av godkjente løsninger. Løsningene har Teknisk Godkjennelse fra SINTEF, Byggforsk eller ETA og benyttes både ved nybygg og ved rehabilitering.

Litex Membranduk

Banemembran på gulv

Fleksibel 1,5 mm pvc-membran som benyttes både som toppmembran (stabilt underlag) og som nedstøpt membran på alle underlag.

Litex produserer markedsledende membransystemer for våtrom. Vi er sertifisert og godkjent installatør av Litex sine produkter, med dette garanterer vi et trygt og vanntett våtrom.

Toppmembranen limes til gulvet. Det er viktig at underlaget er slett og fritt for skarpe kanter, ellers vil det kunne medføre slitasje og skade på membranen.

Sveises med varmluft og tilpasses i forhold til detaljer og gjennomføringer. Det er viktig med god ventilasjon i rommet vi skal utføre arbeidet.

Dokumentasjon og Teknisk Godkjenning fra SINTEF blir levert med utført arbeid.

Membranplater til vegg

Membranplatene er vann- og damptette plater, for bad og våtrom som i hovedsak skal flislegges. Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran.

Membranplatene er meget lette. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter. Litex Membranplate har en kjerne av XPS og er forsterket med aluminiumslaminat og vannbasert epoxy på begge sider. Platen har også isolerende egenskaper.

Plater kommer i forskjellige dimensjoner avhengig av underliggende konstruksjon og ønsket innbygging.

Dokumentasjon og Teknisk Godkjenning fra SINTEF blir levert med utført arbeid.

Noen av våre bad og våtrom

Kontakt oss!